Liukulumikengät - OAC – XCD GT UC 160

Vahvistettu pankkitunnuksella

muutaman tunnin kuluttua

100% vastausprosentti

Kivistö

Vahingot korvataan 3 000 € saakka ilman omavastuuta.

Tiedot

Liukulumikenkien klassikko. Loistava valinta liikuttaessa tiheässä metsikössä, tunturissa, jäillä tai jos haluaa kulkea läpi rikkomattoman lumen. Skinit tuovat turvaa siirtyessä mäkiä ylöspäin, eikä suksien lipsumista tarvitse pelätä. Sisarustaan OAC KAR 147 UC suhteessa takaa paremman laskettavuuden. Suksia käyttäessä on hyvä muistaa, että kaikista jäykimmät kengät eivät ole soveltuvat suksiin, muuten suksien siteisiin meneekin kenkä kuin kenkä. Liian jäykkä kenkä voi pilata hyvän reissun. Lähde nauttimaan luonnosta uusin vapauksin liukulumikenkien avulla! Vuokraukseen kuuluu: Liukulumikengät Sauvat Tekniset tiedot: Pituus: 160cm Profiili: 116-86-100mm Side: EA 2.0 (Lähes kaikki kengät soveltuu pl. joustamattomat vaelluskengät) Pohja: skini, teräskantit Korvaushinta: 450€ Vuokralla yhteensä 15 paria liukulumikenkiä. Lisätietoa: https://www.talesntents.fi/oac-xcd-gt-uc-160-ea-2-0

Vakuutus

Vahingot korvataan 3 000 € saakka ilman omavastuuta.

Peruutusehdot

Jos peruutat kaksi (2) päivää ennen vuokrauksen alkamista, vuokrasumma palautetaan täysimääräisenä. Jos peruutus tehdään yhtä (1) päivää ennen vuokrauksen alkamista, vuokrasummasta palautetaan 50 %. Jos peruutus tehdään samana päivänä kuin vuokrauksen pitäisi alkaa, mitään ei palauteta.

Arvostelut

Leila Marjatta V On vuokrannut Liukulumikengät - OAC – XCD GT UC 160

5/5

"Olin tyytyväinen sekä tuotteeseen että vuokraustapahtumaan, joka sujui ja oli miellyttävä. Noutoa varten olin saanut hyvä kartankin, jota en kyllä muistanut käyttää. Helppoa ja järkevää."