Thule Motion XT XXL

Vahvistettu pankkitunnuksella

tunnin kuluttua

100% vastausprosentti

Soukka

Vahingot korvataan 3 000 € saakka ilman omavastuuta.

Tiedot

Vuokrataan Thule Motion XT XXL, kahdelta puolelta avautuva ja lukittava suksiboksi Thulen telineineen. Kyseessä on Thulen malliston uusin ja isoin kattoboksi, johon mahtuu jopa 7 suksiparia tai 3-5 lumilautaa. Mitat 232 x 95 x 47 cm. Vuokraboksi avautuu kummaltakin sivulta erikseen ja kattotelineet sekä boksi ovat lukittavissa. Asennukseen tarjolla apua tarvittaessa, boksi ja kaiteet lukittuvat nopeasti pikakiinnittimillä. Soveltuu käytännössä kaikkiin autoihin, joissa on umpinaiset tai avoimet kattokaiteet. Tarjolla myös telineet kattokaiteettomiin autoihin, kysy erikseen. Vuokra 6e/päivä (boksi ja telineet yhteensä). Sesonkiaikana (viikot 1, 7-8, 11-15, 25, 42, 52) 10e/päivä Nouto ja palautus Espoon Hannuksessa. Thule Motion XT XXL is Thule's largest skibox which opens from both sides separately and can be locked. It is the newest and largest roof box which will fit all your stuff. Roof rack also included in the price. Fits all cars with open or closed rails. There's also a rack for cars without roof rails (ask). Help available for installation. Rent price is 6e/day (total for rack+box) Seasonal price (weeks 1, 7-8, 11-15, 25, 42, 52) 10e/day.

Vakuutus

Vahingot korvataan 3 000 € saakka ilman omavastuuta.

Peruutusehdot

Jos peruutat kaksi (2) päivää ennen vuokrauksen alkamista, vuokrasumma palautetaan täysimääräisenä. Jos peruutus tehdään yhtä (1) päivää ennen vuokrauksen alkamista, vuokrasummasta palautetaan 50 %. Jos peruutus tehdään samana päivänä kuin vuokrauksen pitäisi alkaa, mitään ei palauteta.

Arvostelut

Niina Ilona V On vuokrannut Thule Motion XT XXL

5/5

"Erittäin miellyttävä vuokraus. Timon kanssa sai joustavasti sovittua noudon ja palautuksen. Telineiden ja boksin asennus katolle vuokralle antajan toimesta. Ehdottomasti mikäli tarvetta tulee uudelleen otan Timoon yhteyttä."