Makitan iso poravasara

Omistaja Heikki Olavi E

5/5

Vahvistettu pankkitunnuksella

muutaman minuutin kuluessa

100% vastausprosentti

Martinlaakso

Vahingot korvataan 3 000 € saakka ilman omavastuuta.

Tiedot

Makita HR5202C poravasara / kombivasara / piikkauskone. Iso kone, joten ei kannata edes harkita mihinkään kattoonporauksiin/isompiin töihin ylhäällä. Sopii hyvin esim. betonilattian/seinien isompiin piikkauksiin, isojen reikien porauksiin pihakiviin/betoniin (etana dynamiitille, kiiloille tms.). SDS-MAX kiinnitys, on myös adapteri SDS-Plus, mutta ainakaan pienet terät ei tahdo kestää. Teriä saatavilla kuvien mukaan yksittäisten reikien poraamiseen (isoin 40mm ja poraussyvyys 800mm), sekä piikkaussetti makita D40565. Mikäli poraat paljon esim. kiviin reikiä katsotaan terät tapauskohtaisesti. Saatavilla mukaan myös 10kpl 24mm kivikiiloja, 12,5€/päivä (sopivat 25mm poralle). Tehokas 1,510W SDS-MAX kombivasara kovaan käyttöön. Piikkaustoiminto ja poraus iskulla - porausteho betoniin 52mm. Paino 10,9 kg. Säädettävä kierrosluku. Vakiolektroniikka: tehon lisäys kuormituksessa. Pidemmät varaukset (+viikko) ja/tai useamman tuotteen paketit voidaan toimittaa sovittaessa pidemmälle PK-seudulla.

Vakuutus

Vahingot korvataan 3 000 € saakka ilman omavastuuta.

Peruutusehdot

Jos peruutat kaksi (2) päivää ennen vuokrauksen alkamista, vuokrasumma palautetaan täysimääräisenä. Jos peruutus tehdään yhtä (1) päivää ennen vuokrauksen alkamista, vuokrasummasta palautetaan 50 %. Jos peruutus tehdään samana päivänä kuin vuokrauksen pitäisi alkaa, mitään ei palauteta.

Arvostelut

Henri Tapani T On vuokrannut Makitan iso poravasara

5/5

"Vuokraamiseen liittyvät noudot ja palautukset hoituvat joustavasti. Erinomainen laite kallion poraamiseen. Vuokraaja myös antoi neuvoja onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi."

Jukka Tapani S On vuokrannut Makitan iso poravasara

5/5

"Aktiivinen yhteydenpito ja poravasara toimi just niin kuin pitääkin."

Maksim S On vuokrannut Makitan iso poravasara

5/5

Näytä lisää